fbpx
Право

Сергій Квіт повідомив про позачергову перевірку в Києво-Могилянській академії

 У Києво-Могилянській академії розпочалася позачергова перевірка – Квіт

 Президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сергій Квіт повідомив про позачергову перевірку навчального закладу Державною інспекцією навчальних закладів. На своїй сторінці в Facebook він написав: "Зараз в Національному університеті "Києво-Могилянська академія "працює позачергова перевірка з Державної інспекції навчальних закладів, яка з’явилася без попередження. Це комплексна перевірка, яка цікавиться не тільки навчальним процесом, але різною документацією».

Однак Квіт зазначив, що ситуація в університеті очікувана і керована: "Дорогі друзі ! До певної міри, це штатна контрольована ситуація. Ми були готові до цього. Тому зараз немає необхідності залишати Майдан. Про розвиток подій будемо повідомляти".

Нагадаємо, Національний університет "Києво-Могилянська академія" першим оголосив страйк у зв’язку з розпорядженням Кабміну про припинення підготовки до укладення Угоди про асоціацію з ЄС. Студенти цього навчального закладу масово вийшли на Майдан Незалежності в столиці з протестом, згодом до них приєдналися інші університети.

Сьогодні, 29 листопада, Україна не підписала на саміті у Вільнюсі Угоду про асоціацію з ЄС.

Джерело: УНІАН

Читайте також: