Більше 60 тисяч підписів поставлено під петицією з вимогою ввести санкції проти президента України

У США вже понад 60 тисяч осіб підписалися під петицією до адміністраціїпрезидента Сполучених Штатів з вимогою ввести санкції проти президента України Віктора Януковича, а також членів українського уряду.

Повідомляється, що під петицією підписалися 60 тисяч 490 осіб. Раніше стало відомо, що така петиція була опублікована на сайті адміністрації президента Сполучених штатів 26 листопада. Автори петиції зазначають, що не можуть «…прийняти той факт, що президент Віктор Янукович і його уряд відмовляють народу України в праві стати ближими до західної цивілізації». У петиції також висловлено вимогу «…ввести персональні санкції проти Януковича та членів Кабінету міністрів України, якщо тільки Янукович не підпише Угоду про асоціацію з ЄС на саміті "Східного партнерства" у Вільнюсі 29 листопада».

Повідомляється, що Білий дім розгляне петицію в тому випадку, якщо вона до 26 грудня набере 100 тисяч голосів.

Related Post

Раніше член наглядової місії Європейського парламенту, колишній президент Польщі Александр Квасневський повідомив, що «Європейський союз готовий серйозно обговорювати економічну підтримку України».

Нагадаємо, що у Вільнюсі, в Палаці великих князів, проходить вечеря за участю глави держав та керівників Євросоюзу. На вечерю прибув і президент України Віктор Янукович.

За матеріалами: УНН

Leave a Comment