fbpx
Події

У Бразилії обвалився стадіон відкриття ЧС-2014. Загинули три людини

Сьогодні, 27 листопада, у бразильському Сан-Паулу обрушилася частина споруджуваного до чемпіонату світу з футболу стадіону «Арена де Корінтіанс». На щастя, трагедія сталася в обідній час, коли більшість робочих залишили будмайданчик. Проте жертв уникнути все одно не вдалося – загинули три людини, повідомляють місцеві ЗМІ. Деякі джерела стверджують, що ще кілька робітників отримали травми, проте офіційного підтвердження цієї інформації немає.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

В результаті обвалення зруйновано трибуни на східній частині «Арени де Корінтіанс». Імовірно, обвалення сталося через падіння будівельного крана на металеві конструкції, які, в свою чергу, звалилися на трибуни.

Стадіон у Сан-Паулу, як і інші спортивні майданчики, що будуються до чемпіонату світу-2014, мав бути зданий в експлуатацію наступного місяця. Чи вплине сьогоднішній інцидент на терміни завершення робіт, поки не відомо. Зараз з’ясовується розмір заподіяної шкоди. Раніше планувалося, що саме на «Арені де Корінтіанс» відбудеться матч відкриття чемпіонату світу з футболу 2014 року. Крім того, на цьому стадіоні передбачалося провести півфінал ЧС.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: