fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів 2013/2014. «Шахтар» – «Реал Сосьєдад». Гірники розгромили іспанців

  Матч «Шахтер»-«Реал Сосьєдад» в рамках 5 -го туру Ліги чемпіонів нинішнього сезону видався вельми видовищним.

Дане протистояння було досить важливим для українського клубу, адже перемога в сьогоднішньому матчі давала гірникам шанси на вихід з групи.

Команди почали спокійно, але гості трохи більше контролювали м’яч. Підопічні Луческу вирішили віддати ініціативу супернику, при цьому будуючи свою гру на контратаках. Непогано себе проявили в першому таймі Тейшейра та Бернард, але останньому в сьогоднішньому матчі мало щастило. Десь через двадцять хвилин «Шахтар» забрав ініціативу собі. На 36-ій хвилині Срна добре пробивав зі штрафного, але від голу врятував свої ворота воротар. Проте вже наступний розіграш кутового завершився взяттям воріт. Коста прострілив у штрафну, де  Адріано переправив м’яч у ворота. Через пару хвилин дальній удар наносив вже сам Дуглас Коста, але Браво зміг перешкодити голу. У підсумку перший тайм матчу «Шахтар» – «Реал Сосьєдад» завершився з рахунком 1:0 на користь гірників.

Вже на 48-ій хвилині другого тайму підопічні Луческу подвоїли свою перевагу. Помилилися захисники «Реал Сосьєдаду» – Мартінес головою скинув м’яч прямо на Тейшейру, який скористався цим шансом. Після цього гості трохи підсіли, не знаючи як грати далі, однак небезпечні моменти вони іноді створювали. На 56-ій хвилині П’ятов врятував свої ворота після дальнього удару Грізманна. Незважаючи на те, що «Шахтар» грав не особливо впевнено, українці все ж зуміли забити і третій гол. Головним героєм став Коста – Тейшера пробігши до штрафної суперника, відкотив м’яч партнеру по команді і Дуглас гарматним ударом у ближній кут потроїв перевагу «Шахтаря». На 87-ій хвилині все той же Дуглас Коста встановив остаточний рахунок у матчі. Тайсон навісив у штрафну і невтомний Коста головою відправив м’яч у сітку воріт.

У результаті матч «Шахтар» – «Реал Сосьєдад» завершився з рахунком 4:0 на користь гірників. Тепер гірникам слід вдало зіграти в останньому матчі проти «Манчестер Юнайтед» і їх чекатиме плей-офф Ліги чемпіонів 2013/2014.

Читайте також: