fbpx
Право

Керівництво НМУ імені Богомольця обіцяє відрахувати тих студентів, які вийдуть на Євромайдан

 Студентам "Богомольця" пригрозили відрахуванням за участь в Євромайдані

 Керівництво Національного медичного університету імені Богомольця обіцяє відрахувати тих студентів, які вийдуть на "Євромайдан", крім того перевірятимуть аудиторії під час навчального процесу. Про це УНН повідомили співробітники університету.

За словами співробітників, зараз керівництво навчального закладу повідомило студентам про те, що "участь у студентських страйках небажана".

"У ректорат викликали старост всіх без винятку курсів і попередили, що всіх студентів вузу, яких побачать на "Євромайдані", відрахують.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Більш того, всі двері закладу закривають, коли йдуть "пари", і відкривають тільки на перерву. А потім вважають студентів "поголовно". Весь технічний персонал вже другу добу чергує у ВНЗ – не доведи Господи, якийсь студент вибіжить на майдан…!", – розповідають працівники університету.

Однак, за словами співробітників вишу, студенти все ж біжать на площу, не боячись покарання. "Ну… Таке є… Лізуть через вікна, хтось вмовляє "технічок" – і тікають… Але в ректораті сказали, що завтра вранці разом зі старостами груп буде рейд по гуртожитках і буде перекличка. І якщо когось зі студентів не буде на місці – просто відрахують…", – розповіли в університеті.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Джерело: УНН

Читайте також: