fbpx
Футбол

Пауль Брайтнер вважає збірну Росії “темною конячкою”

Посол бренду футбольного клубу "Баварія", чемпіон Європи 1972 року й чемпіон світу 1974 року в складі збірної ФРН Пауль Брайтнер висловив думку, що російська футбольна збірна через кілька років увійде до кращих команд Європи.

«Я вважаю, що в найближчі три-чотири роки збірна Росії з футболу стане одним з провідних колективів Європи. Команда і тренерський штаб перебувають на вірному шляху. Доказ тому – блискуче проведений відбірковий цикл чемпіонату світу 2014 року», – заявив Брайтнер, додавши, що у російської збірної дуже талановиті футболісти і сильний тренер. «Рівень національного чемпіонату з кожним роком зростає. Упевнений, скоро ми вже зможемо сказати, що рівень гри в російській першості не нижчий, ніж у п’яти провідних чемпіонатах Європи», – підкреслив знаменитий футболіст.

Фаворитами чемпіонату світу, який пройде наступного літа в Бразилії, Брайтнер вважає збірні Бразилії, Іспанії, Аргентини та Німеччини. Російську національну команду він назвав "темною конячкою", яка може піднести чимало сюрпризів суперникам.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: