fbpx
Політика

У ДПтС нічого про голодування Тимошенко не знають

 За даними Державної пенітенціарної служби України інформації про те, що Юлія Тимошенко голодує, немає. У відомстві підкреслили, що навіть якщо екс-прем’єр оголосила голодування, то їм про це нічого не відомо.

«Ми хочемо нагадати, що стосовно Юлії Тимошенко не здійснюється відеоспостереження. Більш того, за екс-прем’єр-міністром відсутній постійний візуальний контроль з боку представників з ряду персоналу ДПтС України. Виходячи з цих фактів, ми не можемо підтвердити чи спростувати відомості про відмову Юлії Тимошенко від їжі. Всі продукти, які вона отримала, залишаються у неї в палаті», – коментують ситуацію у відомстві.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Крім цього в пенітенціарній службі підтвердили, що 25 листопада Тимошенко подала заяву, в якій повідомила, що вона оголошує голодування на знак солідарної з тими громадянами, які вийшли на «Євромайдани». Наступного дня в палату до Юлії Тимошенко були спрямовані медпрацівники, які після огляду заявили, що стан ув’язненої задовільний. Сама Тимошенко також підтвердила лікарям, що почувається нормально.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: lb.ua

Читайте також: