fbpx
Право

Студенти Києво-Могилянки страйкуватимуть на «Євромайдані»

Студенти Києво-Могилянської академії вирішили оголосити страйк. Повідомляється, що колони учнів від академії проїхали до центрального корпусу Київського національного університету імені Т. Шевченка. Саме там вони хочуть об’єднатися зі студентами КНУ. Про це стало відомо від однієї з студенток вишу.

За словами джерела, студенти Києво-Могилянської академії зібралися об 11:30. Вже о 12:00 «студентська колона» рушила через Андріївський узвіз до центрального «червоного» корпусу КНУ.

Стало відомо, що до наступного понеділка студенти Києво-Могилянської академії не ходитимуть на заняття. Крім того, в Києво-Могилянській академії з’явилася комісія з страйку.

Примітно, що навіть на офіційному сайті Києво-Могилянської академії тепер є відповідний розділ «Майдан-2013». У цьому розділі можна ознайомитися з відеозаписами з мітингів у Києві. На сайті академії сказано, що понад 500 студентів, співробітників і викладачів вузу 24 листопада брали участь у масовій акції на Європейській площі, підтримавши євроінтеграцію України.

Додамо, що про початок страйку заявили і в Ужгородському національному університеті – студенти вже створили спеціальні групи в соціальних мережах.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: