fbpx
Спорт

«Михайло Фоменко відучив мене боятися», – Розанов

Відомий футбольний експерт Юрій Розанов поділився своєю думкою про матч плей-офф ЧС-2014 Франція-Україна. Про це Юрій Розанов заявив під час програми «Великий футбол».

«У цьому матчі я передбачив видалення, причому необов’язково у складі саме збірної України, так як я вважав, що воно може бути і у обох збірних. Я чомусь думав, що в цій ситуації соромно було боятися. Бо Михайло Фоменко відучив мене боятися. Перегоріти можна, але страху тут не повинно було бути», – заявив Юрій Розанов.

Швидше за все, міркує експерт, в першому матчі зі збірною Франції підопічні Михайла Фоменка віддали на полі всі 200 %. Юрій Розанов підкреслив, що навіть не готовий звинувачувати гравців збірної України, тому що у них вже не залишилося сил, що було цілком очевидно. Крім того, впевнений футбольний експерт, перед матчем у відповідь гравці збірної України точно нікого не боялися.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Страх – це не гарне слово, і не до цієї команди його застосовувати. Просто збірна України потрапила під потяг, збірна Франції так не грала вже сім з гаком років», – підсумував експерт.

Відзначимо, що свою думку щодо протистояння збірних України та Франції висловив ведучий програми «Великий футбол» Олександр Денисов. Крім того, він прокоментував відбірковий шлях збірної України на чемпіонат світу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Це занадто жорстоко. І не тільки тому, що це було в плей-офф, не тільки тому, що Україна виграла перший матч 2:0. Подивіться на всю дистанцію відбіркового циклу, з якої зливної ями витягнув Михайло Фоменко збірну, яка мала після перших 3-х матчів нещасних 2 очки!», – заявив Денисов.

На його думку, збірна зробила занадто багато, щоб дійти до стадії плей-офф і виграти у Франції перший матч. Все це в сукупності, вважає експерт, і обернулося для України «болючим ударом нижче пояса».

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: