fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Правоохоронці застосували сльозогінний газ під Кабміном

 Як повідомляється, учасники «Євромайдану» зібралися вже під стінами Кабінету міністрів. У загальній складності там налічується кілька тисяч осіб. Люди домагаються відставки уряду і обзивають прем’єр-міністра Миколи Азарова невтішними словами.

Оратором під Кабміном виступав невідомий чоловік, проте через деякий час його виступ перервався, оскільки з території почав виїжджати джип, в якому, судячи з усього, перебував хтось з чиновників. Втім, хто саме був усередині, поки що невідомо.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Примітно, що люди відразу ж почали супроводжувати автомобіль криками «Ганьба!». Після того, як той покинув територію, люди почали скандувати в сторону будівлі «Зека геть!» і навіть спробували проломити «живу стіну», що складається з правоохоронців. Правоохоронців, до слова, біля будівлі також налічується чимало. Приблизно кілька сотень людей, які не підпускають нікого до будівлі.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

У кінцевому підсумку тим все ж довелося відступити і податися в сторону до дверей будівлі, попутно застосувавши сльозогінний газ, через який активістам довелося відступити. Проте, через деякий час активісти знову зімкнули ряди і заповнили дорогу перед будівлею.

Читайте також: