fbpx
Політика

Турчинов заявив, що на Європейській площі почалася безстрокова акція

 На Європейській площі в столиці розпочалася безстрокова акція і установка наметів

 Керівник Центрального штабу партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що на Європейській площі почалася безстрокова акція, "яка не закінчиться, поки ми не переможемо". Про це він сказав, виступаючи перед присутніми на площі, передає кореспондент УНН.

Він повідомив, що для цього буде облаштований штаб Європейської площі. Комендантом наметового містечка обраний Андрій Парубій. Інформаційно-пропагандистську роботу очолить В’ячеслав Кириленко. Кожен день, о 19:00, на Європейській площі проходитимуть мітинги.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Крім того, в понеділок, о 8 ранку, на Європейській площі відбудеться збір для облаштування блок-пікету Кабінету міністрів.

"Сьогодні вся країна, вся Європа побачила, що в Україні є народ, і він вибрав європейський шлях, тому що Україна – це Європа", – зазначив Олександр Турчинов.

За його словами, громадян України, які вже зробили свій європейський вибір, "підтримують всі європейські країни, весь цивілізований світ".

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Олександр Турчинов звернувся до всіх, хто готовий до нічних чергувань, розбитися на групи.

"Ми будемо організовуватися до боротьби і переможемо", – підкреслив він.

"Звертаюся до киян. Прошу вас допомогти теплими речами, продуктами харчування, можливо, хтось із вас зможе приймати до себе іногородніх", – зазначив Турчинов.

Джерело: УНН

Читайте також: