fbpx
Новини світу

Кличко заявив, що йому перешкоджали під час проходження паспортного контролю в Кривому Розі

В. Кличко повідомив, що він зіткнувся з перешкодами при проходженні паспортного контролю в Кривому Розі

Віталій Кличко повідомив, що зустрів перешкоди під час проходження паспортного контролю в Кривому Розі. Про це він заявив, виступаючи на мітингу на Європейській площі в столиці, передає УНН з посиланням на прес-службу "УДАРу".

"Ми не повинні розходитися, ми повинні збиратися тут, на Європейській площі, щоб продемонструвати владі волю українців. Україна має бути в Європі", – зазначив Віталій Кличко. Коментуючи журналістам всі перешкоди, які йому робила влада, щоб він не потрапив на Європейську площу в Києві, Кличко сказав: "Коли немає одного Кличка – допоможе другий. У першій половині дня тут був мій брат, який пройшов з колоною до Європейської площі і виступив на мітингу. Потім під’їхав я".

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Віталій Кличко повідомив, що при проходженні паспортного контролю в Кривому Розі, де сів його літак, який не прийняли в аеропортах Києва, він зустрів перешкоди. "Я, як народний депутат маю дипломатичний паспорт, який я і пред’явив при перетині кордону. Мене намагалися тримати деякий час, посилаючись на те, що я повинен пройти перевірку. Хоча власники дипломатичного паспорта такій перевірці не підлягають", – сказав журналістам Віталій Кличко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Всі народні депутати від партії "УДАР" мають намір чергувати на Євромайдані, поки триватиме акція – до закінчення саміту у Вільнюсі.

Источник: УНН

Читайте також: