fbpx
Політика

Тимошенко закликає змістити Януковича і його клан від управління Україною

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко вважає, що «Євромайдан» в Україні виник не випадково. Це знак згори і шанс завершити те, що не вдалося зробити дев’ять років тому під час Помаранчевої революції – змістити Віктора Янукович а і його клан від управління країною.

«За містичним збігом обставин Янукович знову вивів нас всіх на площі в ті ж дні листопада місяця, як і дев’ять років тому. Коли історія таким чином повторюється, це є знаком. Це означає, що ми повинні зараз завершити те, що не доробили, не допрацювали після Помаранчевої революції в далекому 2004-му році. Ми повинні раз і назавжди прибрати корумповані клани від управління країною. Вони не сумісні з європейською сутністю життя. Історія знову повернула нам це завдання, і на цей раз ми не маємо права помилитися!», – заявила Юлія Тимошенко.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Також екс-прем’єр вимагає від глави держави скликати Раду національної безпеки і оборони, відправити у відставку уряд і таки прийняти рішення про підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Але якщо все ж Віктор Янукович закриє шлях до Європи, Юлія Тимошенко радить «не вагаючись, змести його з політичного обличчя України і вже без його участі визначити нашу європейську долю».

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

За матеріалами: byut.com.ua

Читайте також: