fbpx
Шоу-бізнес

Українські зірки шоу-бізнесу висловилися про євроінтеграцію

Новина про те, що Кабінет міністрів прийняв рішення призупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію, розбурхала буквально всіх – від політиків до зірок шоу-бізнесу. Останні не втрималися і теж висловили свою думку щодо української євроінтеграції. Також багато з них взяли участь у мітингу «Євромайдан», організованому на підтримку євроінтеграції України.

«Україна зробила свій вибір»? «Це вибір українського народу»? А хто ж тоді я, мої друзі і знайомі?! Ми не Україна і не український народ?! » – написала Олена Мозгова на своїй сторінці в соцмережі.

« Друзі! Всі, хто прийшов на Майдан, ви – молодці! Хто поки не встиг – приєднуйтесь! Ми повинні показати, що ми – громадяни, а Україна – це Європа. І лише від нас залежить, як і в якій країні жити. Беріть друзів і приїжджайте на столичний Майдан. Коли зможете – вночі, вранці, вдень або ввечері. Одягайтеся тепліше, беріть термоси з чаєм або кавою», – написали Володимир і Віталій Клички.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Допиваю пінаколаду і їду на Майдан! Як 9-ть років тому… Раз я продерла очі о 7:32, намарафетилась, вирішила всі свої візові справи, вижлуктила три! чашки американо, гріх не заскочити на Євромайдан! Свою точку зору про те, що відбувається потрібно підтвердити особистою присутністю, а не переглядом фото і читанням постів в ФБ! І дощ не перешкода, не цукрова,, що не розтану)!» – повідомила Монро.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Знайшлися й такі, хто в силу Майдану не повірив, втім як і в українську євроінтеграцію. Наприклад, Руслан Квінта у своєму Twitter повідомив, що не підтримує революцію. Він упевнений, що все вирішать вищі сили, а людей просто зомбують. Кліпмейкер Катерина Осінська вважає Майдан пройденим етапом. Вона впевнена, що вся українська молодь попросту скоро покине батьківщину. А репер Міша Крупін повідомив: «Я проти Євросоюзу. Сотні років відбивалися від латинян і тут на тобі, ж ***** у українську тевтонцю і литовцю і всім всім всім».

За матеріалами: glamurchik.tochka.net

Читайте також: