fbpx
Політика

Тимошенко просить українців вплинути на Януковича для підписання Угоди з ЄС

Засуджена екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко закликає українських громадян і представників опозиції організувати тиск на главу держави Віктора Януковича. До таких дій екс-прем’єр просить вдатися заради підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Про це представниками ЗМІ заявила дочка засудженого екс-прем’єра-Євгенія Тимошенко.

Зокрема, як зазначила Євгенія Тимошенко, вона не втрачає надії на повернення офіційного Києва до європейського вектора розвитку. Це стане можливим у тому випадку, якщо вдасться організувати тиск на українську владу.

«Моя мама також вважає, що це ще не кінець. Через моє посередництво вона закликає українських громадян і представників опозиції до боротьби за європейський шанс. У нас він ще є. Якщо тиск на владу буде досить сильним, то Віктор Янукович може виконати умови Брюсселя», – стверджує Євгенія.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Крім того, Євгенія Тимошенко висловила жаль, що уряд України вирішив зупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію.

«Це жахливо, що одна людина може вирішувати все на основі своїх власних інтересів, а не того, що дійсно потрібно Україні», – пояснила Тимошенко.

Вона стверджує, що Віктор Янукович ще минулого місяця знав, що не буде підписувати Угоду про асоціацію з ЄС.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Ще місяць тому Віктор Янукович обіцяв підписати законопроект, який дозволив би лікуватися моїй мамі за кордоном, якщо за нього проголосують в парламенті. Однак, він вже тоді знав, що депутати від "Партії регіонів" не дадуть згоди в цьому питанні і закон не приймуть», – впевнена Тимошенко.

Нагадаємо, що 21 листопада 2013 Кабінет міністрів України вирішив призупинити процес підготовки країни до підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: