fbpx
Політика

Олександр Єфремов: В. Янукович в Україну повернеться о 15:30

В. Янукович повертається в Україну сьогодні о 15:30 – О. Єфремов

Партія регіонів поки не має інформації щодо домовленостей Віктора Януковича з Росією щодо ціни на газ та інших питань, про які розповідав Арсеній Яценюк. Про це на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент УНН.

"Янукович зараз з державним візитом у Відні та за моєю інформацією, отриманою з протоколу, він сьогодні о 15:30 прилітає в Україну. За інформацією щодо кредитів від Росії і ціни на газ, то фахівці з уряду працюють над цим питанням, але якоїсь остаточної інформації з цього питання у мене поки немає", – сказав він.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Як повідомляв УНН, сьогодні опозиція заявила про те, що В. Янукович продав Україну за 20 млрд доларів.

Нагадаємо, вчора Кабмін вирішив призупинити процес підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Пізніше стало відомо, що Кабінет міністрів України ініціює створення тристоронньої комісії за участю Європейського Союзу та Російської Федерації.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Додамо, що вчора опозиція виступила з вимогою до президента Віктора Януковича та прем’єр-міністра Миколи Азарова прибути до парламенту у зв’язку з рішенням Кабміну. ​​

Джерело: УНН

Читайте також: