fbpx
Політика

Москва готова до тристоронніх переговорів з ЄС і Україною – В. Путін

В. Путін заявив, що Москва готова до тристоронніх переговорів з ЄС і Україною

Президент Росії Володимир Путін сьогодні на спільній прес-конференції з прем’єр-міністром Туреччини заявив, що Москва готова до тристоронніх переговорів з ЄС і Україною. Про це повідомляє кореспондент УНН.

"Президент Янукович запропонував провести тристоронні переговори щодо цих проблем. Ми готові до участі в цих переговорах. Це певною мірою лакмусовий папірець серйозності намірів наших європейських партнерів", – сказав Путін.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

На його думку, це тест для "європейських друзів" про готовність вести переговори на рівноправній основі, або відсутність готовності.

Як повідомляв УНН, вчора президент Росії Володимир Путін заявив, що Москва згодна брати участь у тристоронніх переговорах з Україною і Євросоюзом. За словами російського президента, з такою пропозицією виступає президент України Віктор Янукович.

"Ми – за. Але тільки до прийняття рішення (про підписання договору про асоціацію з ЄС – ред.)", – сказав Путін.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Російський президент також заявив, що Москва не проти економічного зближення України з Євросоюзом. Він зазначив, що зближуючись з Європою, Україна не зможе зберегти економічні зв’язки з Росією на колишньому рівні.

Як повідомляв раніше УНН, В. Путін заявив, що не проти інтеграції України з ЄС, адже це не НАТО.

Джерело: УНН

Читайте також: