fbpx
Політика

Корупція в уряді перемогла євроінтеграцію – “УДАР”

"УДАР": Корупція в уряді перемогла євроінтеграцію

 Про це народний депутат від "УДАРу Віталія Кличка", співголова МФО "Європейський вибір" у Верховній Раді України Валентин Наливайченко заявив в ефірі 5 каналу, передає УНН.

На його переконання, саме політична корупція завадила виконанню умов, необхідних для підписання угоди про асоціацію з ЄС. Адже впровадження європейських цінностей і стандартів означає для корупціонерів у владі відмову від розкішного життя.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

"Прем’єр-міністр Азаров грубо порушив закон і перевищив свої повноваження. Своїм розпорядженням, актом чиновника він зробив уряд політичним органом евроопору.

"УДАР Віталія Кличка" вимагає його відповідальності і відставки", – підкреслив В. Наливайченко.

На його переконання, повинна наступити адміністративна, політична та кримінальна відповідальність чиновників.

"Представники ПР, які обіцяли людям європейський шлях і не виконали обіцяного, повинні скласти мандати і піти з влади. Опозиція чесно віддала всі голоси за євроінтеграцію. Так само має вчинити тимчасова парламентська більшість. Якщо можете знайти голоси за векселі, виїзні засідання – знайдіть голоси за європейське майбутнє України", – заявив депутат від "УДАРу".

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Джерело: УНН

Читайте також: