fbpx
Політика

Кличко до ночі стояв на Майдані

 Незважаючи на те, що мітинг опозиції на підтримку євроінтеграції заплановано лише на 24 листопада, українська опозиція і громадяни, що розділяють їх позицію, вирішили зібратися вже вчора, 21 листопада. Причиною цьому, як відомо, послужило рішення Кабінету міністрів призупинити роботу над підготовкою до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом, а також і те, що Партія регіонів разом з КПУ відмовилася підтримувати євроінтеграційні законопроекти.

Примітно, що на Євромайдані також були присутні лідери опозиції, зокрема Арсеній Яценюк та Віталій Кличко. Крім того, з лідером партії «УДАР» на мітингу був і його брат – відомий боксер Володимир Кличко.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Віталій Кличко закликав громадян приїжджати на головну площу столиці в будь-який час – вранці, вдень, ввечері, а також одягатися тепліше і брати з собою термоси з чаєм або кавою. 

Лідер партії «УДАР» залишався на Майдані до самої ночі. Навіть станом на 2:30 ночі він перебував там разом з майже чотирма сотнями громадян – переважно молодими студентами з Києво-Могилянської академії.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Депутат партії «Батьківщина» Леонід Ємець при цьому висловив надію на те, що Євромайдан в кінцевому підсумку стане перемогою українського народу і забезпечить їм асоціацію з Євросоюзом.

«Пам’ятаю 2004 рік. Все починалося саме так. Спочатку 2000, потім 10, потім 100 і 800 тисяч. А там і перемога. Все в наших руках», – написав він у Facebook.

Читайте також: