fbpx
Політика

ЗМІ: “Суд довів зв’язки італійського екс-прем’єра Берлусконі з неповнолітніми”

 Колишній італійський прем’єр Сильвіо Берлусконі мав інтимні зв’язки з неповнолітніми. Про це повідомляється в пояснювальній записці суду Мілана, який у червні засудив Берлусконі до семи років в’язниці. У записці також зазначено, що неповнолітні за секс з прем’єром отримували різні подарунки.

Відзначимо, що розслідування у цій справі почалося ще в квітні 2011 року. За версією слідства, Сильвіо Берлусконі мав інтимний зв’язок з неповнолітньою марокканкою Карімою ель-Маруг, яка відома ще й на прізвисько «Рубі». Виходячи з матеріалів слідства, за секс з Берлусконі марокканка отримувала грошову винагороду та подарунки. Саме свідчення свідків Рубі зіграли одну з важливих ролей при винесенні вироку.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Додамо, що раніше Рубі під присягою заявила, що вона ніколи не займалася проституцією і не мала жодних стосунків з Берлусконі. Проте в документі, який потрапив в пресу сьогодні, 21 листопада, повідомляється, що вона входила в групу молодих повій, які надавали сексуальні послуги на віллі в Аркоре. Також з документа стало відомо, що запрошуючи молоду марокканку додому, Сільвіо Берлусконі знав, що вона була неповнолітньою.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Сільвіо Берлусконі отримав 7 років в’язниці (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: