fbpx
Новини світу

Тимошенко знову очолила рейтинг “100 найвпливовіших жінок України”

Восьмий за рахунком рейтинг «100 найвпливовіших жінок України», що складається щорічно журналом «Фокус», знову очолила екс -прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. На думку редакції видання, навіть незважаючи на те, що Тимошенко вже два роки перебуває в ув’язненні, вплив її посилюється, особливо зараз, коли від її долі безпосередньо залежить підписання Угоди про асоціацію України з ЄС.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Друге і третє місця в рейтингу найвпливовіших жінок зберегли за собою перший заступник глави адміністрації президента України Ірина Акімова та засновник фонду "АНТИСНІД" Олена Пінчук.

Якщо порівнювати з торішнім рейтингом, то перша десятка практично не змінилася. «Поверненням року» редакція «Фокусу» назвала заступника генпрокурора Лілію Фролову – їй вдалося зайняти в рейтингу 20 -е місце. «Проривом року» стали директор з розвитку Inter Media Group, член наглядової ради телеканалу "Інтер" Ганна Безлюдна (11-е місце) і глава компанії «МАКО» Тетяна Галенко (21-е місце).

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Більшість учасниць рейтингу потрапили в рейтинг або в силу своєї державної посади, або через родинні зв’язки з «сильними світу».

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: