fbpx
Спорт

Збірна України прилетіла до Києва. Команду не зустрічали її вболівальники

Збірна України з футболу повернулася додому після поразки від збірної Франції 0:3. Судячи з тих сюжетів, які були показані по телебаченню, команду Михайла Фоменка в аеропорту не зустрічали її шанувальники. Можна тільки уявити, якою була б зустріч, якби збірна України на «Стад де Франс» відстояла київські 2:0 і завоювала путівку на чемпіонат світу до Бразилії.

Збірна України зіграла з Францією вчора погано. Це розуміють усі. І справа тут не тільки у поразці 0:3, справа в самій грі української команди, якої не було. Один гол, забитий у Парижі, перетворив би сьогодні столичний аеропорт в місце, де чутні були б хвалебні оди на адресу футболістів збірної України.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Повідомляється, що тренерський штаб і гравці української збірної з пресою практично не спілкувалися. Пару слів сказали Євген Коноплянка та Андрій Пятов. «Я завжди добре відгукувався про наших уболівальників. Вони приїжджають до Франції, підтримують і вболівають за нас, а ми, вибачте, обкакалися», – заявив футболіст дніпропетровського «Дніпра». «В цій поразці винні всі. Чесно кажучи, соромно, що так програли», – сказав воротар донецького «Шахтаря» і збірної України Андрій Пятов.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Що ж, чекаємо відбірковий турнір на Євро-2016 і віримо, що збірна України буде грати у фінальній частині чемпіонату Європи з футболу.

За матеріалами: gigamir.net Фото: AFP

Читайте також: