fbpx
Шоу-бізнес

Юлія Висоцька не відходить від ліжка дочки

 Дочка Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької все ще перебуває в комі.

Юлія Висоцька продовжує в буквальному сенсі чергувати біля ліжка Марії Кончаловської, яка вже більше місяця перебуває в комі після ДТП у Франції.

У пресі пишуть, що Юлія Висоцька перебуває на сьомому місяці вагітності, проте, незважаючи ні на що, ні на крок не відходить від своєї дочки.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Також в ЗМІ вже з’явилася думка вітчизняних медиків з приводу стану Марії Кончаловської. Лікарі кажуть: «Що ми маємо: перелом основи черепа, забій головного мозку, перелом шийних хребців? У кожному випадку свій прогноз. Добре, якщо дівчинка відкриває очі, реагує на біль, самостійно дихає. Якщо ж вона знаходиться на штучній вентиляції, може трапитися застій рідини в легенях, що призведе до пневмонії, а це небезпечно. Місяць у комі – це багато, але випадки повернення до повноцінного існування були. Не треба втрачати надії».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що Андрій Кончаловський разом з дружиною і дочкою потрапили в ДТП у Франції 12 жовтня. Аварія трапилася в пам’ятний для сім’ї режисера день, так як 25 років тому пішла з життя його мама – письменниця Наталія Кончаловська.

За матеріалами: Starslife

Читайте також: