fbpx
Спорт

Тренери Пакіао і Ріоса влаштували бійку

Не тільки боксери можуть влаштувати бійку на рингу або за його межами – не проти помахати кулаками та їх тренери. Так, сьогодні, 20 листопада, в день відкритого тренування в Макао між філіппінським боксером Менні Пакіао і американцем Брендоном Ріосом зійшлися врукопашну їх тренери.
 
Призвідником конфлікту, на думку американської сторони, став тренер Пакіао Фреді Роуч. Він попросив команду Ріоса вийти з спортивного залу , так як час тренування закінчився. Тренер Ріоса Роберт Гарсія йти не бажав, і замість того щоб виконати вимогу Роуча, назвав його «тупим мексиканцем» і «шматком ***** ». У відповідь почулися антисемітські висловлювання. На допомогу співвітчизникові поспішив Алекс Аріса (фізіотерапевт американського боксера). Він став підливати масла у вогонь і висміювати Роуча, який страждає хворобою Паркінсона. У якийсь момент перепалка переросла в бійку, і охороні довелося рознімати «бійців».
 
Самі боксери участі в бійці не приймали – один з них займався на велотренажері, а другого в цей час і зовсім не було в залі.
 
Менні Пакіао і Брендону Ріос належить битися 23 листопада.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 

Бійка тренерів Пакіао і Ріоса (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: