fbpx
Шоу-бізнес

Холостяк-4. Костянтин Євтушенко офіційно став головним героєм шоу

 Головним героєм четвертого сезону популярного українського шоу «Холостяк» став 30-річний власник інвестиційної групи, львів’янин Костянтин Євтушенко.

Костянтин Євтушенко розповів: «У житті кожного чоловіка наступає момент, коли робота та інтереси вже не надихають його на подвиги. І він починає шукати ту, якої хочеться подарувати плоди своєї праці, розділити переживання, якими б вони не були. Я досяг якраз такого етапу». Також молодий красень додав, що мріє про відносини, які побудовані на почутті любові та поваги. У мріях Костянтина дівчина сильна, однак, разом з тим і жіночна, така, яка вміє бути щасливою, але при цьому добре знає, що таке смуток. «Упевнений, моя майбутня обраниця дотримується традицій та сімейних цінностей, і в будь-яких обставин буде для мене добрим порадником і опорою», – сказав майбутній Холостяк.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Ганна Калина, керівник проекту, розповіла, що в четвертому сезоні шоу «Холостяк» вдалося зробити те, чого раніше не вдавалося – знайти по-справжньому українського Холостяка. Вона сказала : «Він розмовляє рідною нам мовою, розділяє з дівчатами-учасницями проекту одні й ті ж – українські – цінності та традиції. І в той же час, він дуже динамічний, активний і відкритий всьому світу. Він міг би стати успішним у будь-якій його точці, але хоче жити і любити в Україні. Так що «Холостяк-4» зруйнує стереотип багатьох українок про те, що завидні та успішні женихи живуть виключно за кордоном».

Що ж до самого Костянтина, то цей успішний молодий чоловік народився і виріс у Львові. З 17 років він живе в Києві. У 2007 році закінчив магістратуру Національного університету «Києво-Могилянська Академія» факультет правових наук. У 2002 році, будучи ще студентом, пройшов конкурс в компанію Maersk Ukraine. У 2004 році створив свою першу інвестиційну компанію, ну а в 2005 році вже повністю присвятив себе своєму бізнесу.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Сьогодні майбутній Холостяк Костянтин Євтушенко – власник успішної інвестиційної групи Merit Investment Group.

Нагадуємо, що українське шоу «Холостяк -4», в якому 25 дівчат боротимуться за серце Костянтина, вийде в ефір на каналі СТБ навесні 2014 року.

За матеріалами: stb.ua

Читайте також: