fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

МНС: Уламки літака в Казані розкидало на 23 тисячі квадратних метрів

 Розкид уламків літака Boeing -737, який у неділю зазнав аварії в міжнародному аеропорту Казані, за попередньою оцінкою експертів склав 23 тисячі квадратних метрів.

За даними прес-центру МНС Росії, до поточного часу вдалося очистити 19 500 квадратних метрів території, що становить 85 відсотків території розкиду. Рятувальники обіцяють, що вже до 18:00 за московським часом в зоні надзвичайної ситуації роботи будуть завершені повністю.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Відзначимо, що тим часом до столиці Татарстану продовжують прибувати близькі люди загиблих у катастрофі. За останніми даними, в Казань, на місце аварії літака вже прибуло 115 родичів загиблих пасажирів літака Boeing -737. Додамо, що більша частина родичів є жителями Татарстану. З інших регіонів на впізнання прибуло 47 осіб.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Прибулим родичам загиблих надають допомогу оперативні групи МНС Росії. Також з ними працюють психологи. Збір родичів проходить в міжнародному аеропорту Казані. У МНС повідомили про роботу «гарячої лінії», на яку вже надійшло понад 3,7 тисячі дзвінків.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: