fbpx
Шоу-бізнес

«Холостяк-4». Назвали ім’я потенційного кандидата

Зовсім скоро стартують зйомки нового сезону української версії проекту «Холостяк-4». Але вже зараз користувачі мережі активно обговорюють можливих кандидатів на місце четвертого холостяка. Частенько в цих обговореннях фігурували імена ресторатора Миколи Тищенка і футболіста Владислава Ващука. Тепер з’явилася нова інформація, згідно з якою місце головного героя в четвертому сезоні шоу «Холостяк -4» дістанеться Костянтину Слободянюку. Українцям він відомий як генеральний директор креативного агентства Brand on, продюсер телеканалу GTV, телеведучий.

У свою чергу керівник творчого об’єднання, відповідального за виробництво проекту «Холостяк -4», Олексій Гладушевський з приводу кандидатури головного героя тільки сказав: «Цей герой буде для багатьох глядачів абсолютною несподіванкою. Сподіваємося, що глядачам він сподобається».

Нагадаємо, головними героями попередніх сезонів шоу «Холостяк» були Максим Чмерковський, Френсіс Метью Романов та Андрій Іскорнев. Незважаючи на участь у шоу, яке передбачає пошук другої половинки, серця всіх трьох хлопців досі залишаються вільними.

За матеріалами: ivona.bigmir.net

Читайте також: