fbpx
Література

В автобіографії Фергюсона читачі знайшли 45 помилок

В автобіографії колишнього головного тренера англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" сера Алекса Фергюсона читачі виявили 45 фактичних помилок, повідомляють британські видання.
 
Приміром, особливо уважні читачі помітили, що в мемуарах Фергюсона йдеться про те, що легендарний валлійський півзахисник «МЮ» Райан Гіггз дебютував у складі команди в 16-річному віці, в той час як гравцю на момент зарахування в клуб вже виповнилося 17 років.
 
Крім помилок у біографічних даних фігурантів своєї книги Фергюсон переплутав дані, щодо його самого. Так, тренер стверджує, що кардіостимулятор йому було встановлено навесні 2000 року, хоча насправді ця операція була проведена чотирма роками пізніше.
 
Видавництво Hodder & Stoughton, що випустило автобіографію Алекса Фергюсона, готове повернути гроші кожному читачеві, який пред’явить претензії. Видавці вважають, що у виявлених неточностях здебільшого винні редактори, в обов’язки яких виходить перевіряти ще раз дані, викладені в кожній книзі, чи то в біографії чи фантастиці.

 

Мемуари Фергюсона (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: