fbpx
Без категорії

Максим Ковтун бере приклад з Євгена Плющенка

За словами тренера фігуриста Максима Ковтуна Олени Водорезової, її підопічному допомагає рости як спортсмену приклад майстерності олімпійського чемпіона-2006 росіянина Євгена Плющенка.

«Євгеній, як каже Тетяна Тарасова – наше надбання. І його кроки на шляху відновлення і підготовки до Олімпійських ігор у Сочі викликають повагу. Немає спортсмена в нашій збірній, який б не ставився до Плющенка з повагою і не сприймав би його як серйозного суперника» , – зазначила Олена Водорезова, додавши, що подібний приклад підстьобує і інших фігуристів. «Така конкуренція завжди корисна. Думаю, Максиму Ковтуну вона буде тільки допомагати рости як спортсмену», – підкреслила тренер.

Нагадаємо, на минулому Гран-прі в Пекіні Максим Ковтун дебютував у дорослих змаганнях і, що називається, «з нальоту», посів друге місце. Російський фігурист зумів набрати 238,65 бала. Першу сходинку п’єдесталу пошани на домашніх змаганнях посів китаєць Янь Хану /245,62/. Виступаючи в поточному році на юніорському чемпіонаті, Максим Ковтун став переможцем.

Максим Ковтун на Гран-прі (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: