fbpx
Спорт

Гецко: “Шанси після першого матчу 60 відсотків на 40”

 Колишній гравець національної збірної України з футболу Іван Гецко напередодні матчу збірних України та Франції поділився своїми думками. Нагадаємо, що матч-відповідь відбудеться завтра, 19 листопада, в Парижі. У першому матчі сильнішими виявилися українці, перемігши французів з рахунком 2:0.

«Я не можу сказати , що результат домашнього матчу мене здивував. Було помітно, що з боку гравців збірної Франції була присутня недооцінка. Наприклад, хочу виділити слова головного тренера національної збірної Франції Дідьє Дешама, який заявив: «Ну, ми ж не з туристами будемо грати». Це було чистої води піжонство. За такі слова у футболі зазвичай карають, що і сталося», – заявив колишній гравець української збірної.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Прокоментував Іван Гецко і нереалізований вихід три в один, який вдалося організувати українцям під кінець київського матчу.

«Якби цей вихід вдалося реалізувати, то можна було б сміливо говорити про вихід нашої збірної у фінальну частину чемпіонату світу. А так , я можу оцінити шанси команд як 60 на 40», – підсумував колишній футболіст Іван Гецко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Україна – Франція 2-0 (відео):

За матеріалами: championat.com

Читайте також: