fbpx
Події

Авіакатастрофа в Казані. Повідомляється про 52 загиблих

Стали відомі деякі подробиці трагедії, що сталася сьогодні в Казані. У російських ЗМІ пишуть про те, що пожежу, що виникла на місці аварії пасажирського літака Boeing 737, погашено. Також повідомляється, що аеропорт Казані тимчасово закрито, тобто, не здійснюються зліт і посадка. Літаки, що  прямують до Казані, направляються в сусідні регіони.

Сьогодні в міжнародному аеропорту "Казань" під час здійснення посадки зазнав аварії літак, що слідував рейсом "Москва -Казань". За даними, які наводяться в російських ЗМІ, загинули всі, хто знаходився на борту. За попередніми даними, в потерпілому крах літаку знаходилися 46 пасажирів і шість членів екіпажу.

Катастрофа літака сталася о 19:25 за московським часом. Boeing 737, за попередніми даними, вдарився носом об злітно – посадочну смугу казанського аеропорту. Згідно з даними «Росавіації», літак, що виконував рейс " Москва- Казань", намагався зробити посадку двічі.

Фахівці не виключають, що причиною трагедії могла стати помилка екіпажу «Боїнга». Також повідомляється, що в якості версій трагедії розглядаються і технічні несправності літака.

У МНС відкрита телефонна «гаряча лінія». Зателефонувавши за номером 8-800-775-17-17, можна отримати необхідну інформацію та психологічну допомогу.

За матеріалами: РИА-Новости, ntv.ru Кorrespondent.net

Читайте також: