fbpx
Шоу-бізнес

Зірки розповіли, чому не користуються соцмережами

 Незважаючи на те, що досить велика кількість голлівудських знаменитостей користується соціальними мережами, є чимало й тих, хто ставиться до всього цього з відчуженням. При цьому є серед них і зірки «першої величини».

В інтерв’ю журналу Vanity Fair деякі з них розповіли про те, чому не користуються соціальними мережами.

Так, наприклад, Анджеліна Джолі і Бред Пітт стверджують, що не мають жодних акаунтів в соцмережах, оскільки абсолютно не розуміють, як користуватися комп’ютерами.

Брюс Вілліс вважає це і зовсім безумством і заявляє, що не зможе з собою жити, якщо почне користуватися Twitter.

Дженніфер Еністон назвала себе комп’ютерно-безграмотним людиною і сказала, що її приводить в ступор, коли деякі люди орудують своїми телефонами з тією ж спритністю, що й перукарі своїми інструментами. 

Джонні Депп, як з’ясувалося, взагалі не користується телефоном. Дійсно – взагалі. Актор стверджує, що не любить телефони і жодного не має.

«Не люблю, коли до мене легко додзвонитися», – сказав Депп.

Джордж Клуні і зовсім боїться, що з п’яні зможе написати щось, що згодом зруйнує його кар’єру.

«Припустимо, повертаєшся ти додому напідпитку. Сідаєш дивитися телевізор, і там тебе хтось дратує. І ти такий думаєш, напишу-но я про це. Ідеш потім спати, а коли прокидаєшся – кар’єрі кінець», – навів приклад актор.

Деніел Крейг стверджує, що ніколи не заведе акаунти в соцмережах. На його думку, людей взагалі не повинно стосуватися, чим він харчується вранці. За словами актора, краще зателефонувати друзям і посидіти в пабі, ніж витрачати час на якісь соцмережі.

Кріс Хемсворт вважає, що соціальні мережі відкривають таємницю, через яку глядачі якраз і хочуть бачити тебе на екрані. За його словами, глядачеві простіше повірити твоєму герою, коли він мало про тебе знає.

Крістен Стюарт ж упевнена, що вона і так часто з’являється в соцмережах без своєї безпосередньої участі.

«Twitter постійно псує мені життя. Варто комусь написати, що він сидить поруч з Крістен Стюарт, як відразу набігають папараці», – розповіла актриса.

Читайте також: