fbpx
Політика

Євгенія Тимошенко спростувала захворювання своєї матері застудою

 Дочка екс-прем’єра України Юлії Тимошенко, Євгенія Тимошенко, стверджує, що заява пенітенціаріїв про те, що її мати, нібито, не може зустрітися зі своїми соратниками через застуду – неправда.

Як розповіла Євгенія, вона відвідувала свою маму 14 листопада і вийшла з клініки, в якій та міститься, о 20:00. При цьому, як стверджує дівчина, у її матері не було ніяких ознак захворювання застудою. До того ж, за словами Євгенії Тимошенко, її мама при ній же писала заяву про зустріч з Арсенієм Яценюком, а також Юрієм та Іриною Луценками.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Таким чином, як заявляє Євгенія, сьогоднішня заяву пенітенціаріїв є усвідомленим обмеженням Юлії Тимошенко в її правах.

Євгенія Тимошенко нагадала, що це вже далеко не перший раз, коли тюремники зривають зустріч її матері, на яку вона має законне право.

«Тим більше, що ця зустріч з політичними соратниками особливо важлива зараз, коли вирішується доля Угоди про асоціацію», – зазначила дівчина.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

У зв’язку з цим, вона закликала тюремників припинити брехати і допустити Яценюка і сім’ю Луценків до її матері.

Читайте також: