fbpx
Спорт

«Українські отамани» – «Американські нокаути»: рахунок став 1:0 на користь українців ще до початку поєдинків

У найближчу суботу, 16 листопада, оновлена ​​команда «Українські отамани» розпочне виступи у новому сезоні WSB. Нагадаємо, що в сезоні минулому, «Українські отамани» з Василем Ломаченком та Олександром Усиком у складі дійшли до фіналу, де програли команді «Астана Арланса». Правда, досі є багато питань до суддівства у фіналі WSB минулого сезону.

Першим поєдинком для «Українських отаманів» стануть бої з представниками «Американських нокаутів». Зустріч команд відбудеться у суботу в київському Палаці спорту. Вийшло так, що українська команда вже виграє у своїх суперників. Вся справа в тому, що «Американські нокаути» привезли на поєдинок у категорії до 52 кг не заявленого раніше боксера, а це суперечить встановленим правилам. Зазначимо, що за «Українських отаманів» у цій ваговій категорії мав боксувати Казато Уселанов.

Решта пар виглядають так:

вагова категорія понад 91 кг: Ростислав Архипенко – Пол Кун

вагова категорія до 81 кг: Олександр Ганзуля – Ентоні Кемпбелл

вагова категорія до 69 кг: Денис Лазарєв – Нодір Касимов

вагова категорія до 60 кг: Павло Іщенко – Баходіржон Султонов.

Нагадаємо що на старт поточного сезону в WSB вийдуть дванадцять команд: «Астана Арланса», «Українські Отамани», «Італійський Грім», «Мексиканські Воїни», «Вогні Баку», «Аргентинські Кондори», «Пустельні яструби» (Алжир), «Німецькі Орли», «Польські Гусари», «Боксери Росії», «Американські Нокаути» і «Кубинські Приборкувачі».

У цьому сезоні, в порівнянні з минулим, ми не побачимо виступ команди «Левові серця» (Великобританія).

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: