fbpx
Шоу-бізнес

Кіану Рівз шукає наречену

  Знаменитий голлівудський актор Кіану Рівз почав перейматися пошуками нареченої. При всьому цьому актор зізнався, що особливо йому подобаються російські дівчата.

В одному відвертому інтерв’ю актор зізнався, що часто ходить на побачення і мріє про кохання. Крім цього актор вже дозрів для того, щоб одружитися і заводити дітей. Залишилося тільки знайти свою другу половинку. Поки що у актора не виходить, проте він не сумує.

Серед багатьох національностей знаменитий актор особливо виділяє російських дівчат. Кіану Рівз каже: «Російські жінки дуже красиві, і в них є глибина… Я романтик у душі, але ще жодного разу не наймав літак, який малював би в небі щось типу: "Запрошую тебе на вечерю, а потім ми полетимо в Париж!" Ні, але я сподіваюся, що одного разу я захочу це зробити. Дуже сподіваюся і чекаю. Коротше, список прекрасних романтичних вчинків у мене напоготові. Це завжди чудово – коли я когось люблю…».

До слова, у актора вже були стосунки з російською дівчиною. На Каннському фестивалі в травні цього року він познайомився з молодою актрисою Ганною Скидановою, що з’явилася на екранах в серіалі «Закрита школа». У пари зав’язався роман. Папарацці тоді навіть примудрилися сфотографувати голлівудського актора в компанії дівчини. Тоді Кіану разом з іншими знаменитостями прибув на яхту «Одеса», де провідні кінопродюсери влаштували коктейль. Рівз і його супутниця проводили час вкрай романтично: вони пили шампанське і обнімалися.

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: