fbpx
Право

Суд допитав керівництво Києво-Святошинської міліції у справі про втечу Петра Мельника

Суд допитав керівництво Києво-Святошинської міліції у справі про втечу П. Мельника

Суд допитав керівництво Києво-Святошинської міліції у справі про втечу екс-ректора Податкової академії Петра Мельника. Про це повідомляє УНН з посиланням на 5 канал.

Свідчили начальник райвідділу і колишній начальник штабу. З почутого захист і звинувачення зробили протилежні висновки. На думку прокурора, свідчення доводять, що обвинувачених навчили користуватися засобами контролю електронних браслетів та ознайомили з інструкцією у разі втрати зв’язку з ними. І ці інструкції ірпінські міліціонери Бедрій і Вдовиченко порушили. Зате адвокати запевняють, що допитані продемонстрували, що не знайомі з цими інструкціями і їм не організували належне навчання. Вартових звинувачують у службовій недбалості, що спричинила втечу колишнього ректора Петра Мельника. Той зумів позбутися засобів контролю електронного браслета. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

"Свідок показав повну непоінформованість ні щодо інструкцій, ні щодо порядку використання. Навіть щодо своїх посадових обов’язків", – повідомив адвокат Олександр Верголяс.

Джерело: УНН

Читайте також: