fbpx
Спорт

Шарапова на Іграх у Сочі стане кореспондентом американського телеканалу

Під час сочинської Олімпіади російська тенісистка Марія Шарапова буде працювати для американської телевізійної компанії NBC і в ролі кореспондента, вона буде ділитися з телеглядачами своєю думкою щодо подій на перших зимових Іграх в Росії.

«Персона Марії виходить за рамки спорту, вона є однією з найбільш впізнаваних зірок у світі, – заявив виконавчий продюсер NBC Джим Белл. – Марія росла в Сочі до шести років, її родичі та друзі все ще живуть там, тому від неї можна чекати унікального і особистого погляду на події».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У свою чергу Марія Шарапова зазначила, що з величезною радістю приєднається до команди NBC на час Олімпіади, яка проходитиме в її рідному місті.

«Олімпіада – це особлива подія, і для мене це також будуть особливі Ігри, оскільки вони пройдуть в такому чудовому місці, як Сочі. Це місто з багатою культурою та історією, так що я дуже рада, що після Ігор воно займе особливе місце в серцях багатьох спортсменів у всьому світі», – сказала чотириразова переможниця турнірів Великого Шолома і срібний призер Олімпіади-2012.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: