fbpx
Політика

Ми відзначаємо прогрес, але Україна ще не повністю виконала умови для підписання Угоди – звіт місії Кокса-Квасневського

 Звіт Місії Кокса-Квасневського: Ми відзначаємо прогрес, але Україна ще не повністю виконала умови для підписання Угоди

 В останньому звіті місії Кокса-Квасневського щодо України підкреслюється, що він не остаточний, оскільки Україна ще не "у повному обсязі виконала всі поставлені умови", передає УНН з посиланням на офіційний сайт Європарламенту.

"Ми щойно повернулися з нашого 26 візиту в Україну. Мусимо визнати, що значний прогрес у виконанні вимог ЄС був зроблений. Однак на жаль ми побачили, що зараз ми поки не можемо повідомити про те, що в повному обсязі виконані всі поставлені умови", – йдеться у звіті, оприлюдненому під час прес-конференції в Європарламенті.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

При цьому колишній президент Європарламенту Пет Кокс і колишній президент Польщі Александр Квасневський назвали нинішню ситуацію в Україні "мінливою​​" і відзначили незавершеність рішення щодо України.

"У зв’язку з мінливою ситуацією з дотримання умов, необхідних для підписання Угоди про асоціацію між країнами-членами Європейського Союзу і Україною, в тому числі створення глибинної та всеохоплюючої зони вільної торгівлі, даний звіт нашої місії є проміжним, не остаточним", – йдеться у звіті.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Джерело: УНН

Читайте також: