fbpx
Політика

Дочка Тимошенко придбала нерухомість в США за корупційні доходи матері – Горохов

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Сергій Горохов прокоментував заяву опозиції про те, що дочка Тимошенко не має ніякої нерухомості за кордоном, зазначивши, що це не витримує жодної критики.

Особливу увагу він звернув на слова «Не втягуйте в політику молоду дівчину!». Депутат з цієї нагоди вирішив нагадати опозиціонерам, що саме вони і втягнули Євгенію Тимошенко в політику, використавши її в якості щита, захищаючи корупційні справи її матері.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Саме вони повинні нести відповідальність за підвищену увагу ЗМІ до Євгенії Тимошенко», – підкреслив Сергій Горохов.

На думку депутата, американська нерухомість Євгенії Тимошенко була придбана за корупційні доходи її матері, за якими зараз полюють юристи з Lawrence Graham. При цьому він також не виключає і те, що незабаром з’являться нові подробиці, щодо нерухомості і коштів Юлії Тимошенко, прихованих за кордоном.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Сергій Горохов впевнений, що Україна повинна використовувати всі механізми для повернення в країну виведених корупційними схемами капіталів.

Читайте також: