fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Закарпатській області вчителька вкусила школярку

У селі Барбово Закарпатської області України викладач української мови вкусила восьмирічну ученицю за передпліччя, повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на слова батька дівчинки.

Інцидент стався напередодні, 12 листопада, під час уроку. За словами розгніваного батька, вчителька вкусила його дочку нібито за те, що та не встигла дописати диктант. Педагог від коментарів  утрималася.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Батьки дівчинки «за гарячими слідами» написали заяву в місцеве відділення міліції. Дізнавшись про це, адміністрація навчального закладу попросила забрати скаргу і врегулювати конфлікт «мирним способом».

Навесні поточного року повідомлялося про подібний інцидент в Закарпатській області. Тоді вчителька української мови під час уроку вдарила дитину по голові, учневі довелося надавати медичну допомогу. У зв’язку з подією порушено кримінальне провадження.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Нещодавно в Криму, навпаки, насильству піддався педагог. 16-річна школярка побила викладачку англійської мови. Місцеві ЗМІ повідомляли, що агресивна дівчина – дочка голови сільради. Мати учениці пізніше вибачилася перед вчителькою за поведінку своєї дочки.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: