У московському аеропорту Шереметьєво відкрили стрілянину

Як повідомили в прес-центрі Управління на транспорті МВС Росії по Центральному федеральному округу, вранці в середу, 13 листопада, біля виходу з терміналу «D» столичного аеропорту Шереметьєво відбулася стрілянина.

«13 листопада о 10:30 до чергової частини УТ МВС Росії по ЦФО надійшло повідомлення про стрілянину в аеропорту Шереметьєво», – йдеться на сайті управління МВС на транспорті по Центральному федеральному округу. У відомстві пояснили, що стріляли по одному з чоловіків, що прилетів з Бішкека.

Повідомляється, що «о 09:26 невідомий скоїв постріли з автомобіля чорного кольору (нібито таксі) в громадянина, що прилетів рейсом з міста Бішкека. За попередніми даними, при виході з терміналу «D» аеровокзального комплексу Шереметьєво в чоловіка зробили два постріли».

Related Post

Співробітники правоохоронних органів вважають, що це був не замах, а розбійний напад з метою пограбування, оскільки у потерпілого, за попередніми даними, була викрадена сумка з великою сумою грошей. В даний час на місці події працюють співробітники московської транспортної поліції, які проводять слідчо-розшукові заходи. Потерпілий доставлений до лікарні.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment