fbpx
Кінотеатри

Фестиваль “Нове британське кіно-2013” у Києві відкриє фільм «Діана»

Кінострічкою "Діана" сьогодні у Києві розпочнеться фестиваль "Нове британське кіно – 2013"

Кінострічкою "Діана" сьогодні стартує 13-й фестиваль "Нове британське кіно-2013". Допрем’єрний показ відбудеться в кінотеатрі "Київ". Про це УНН повідомили у прес-службі співорганізатора фестивалю – київської прокатної кампанії " Артхаус Трафік" .

Фестиваль "Нове британське кіно-2013" відкриє фільм "Діана" Олівера Хіршбігеля (допрем’єрний показ) – фільм про невідомий роман Принцеси Діани з пакистанським кардіохірургом. Фільм представить посол Великобританії Саймон Сміт.

"До показу відбудеться прес-брифінг з нагоди відкриття фестивалю. У ньому візьмуть участь директор Британської Ради в Україні Мартін Даул, заступник глави ЮНІСЕФ в Україні Руді Лухманов і генеральний директор київської прокатної компанії "Артхаус Трафік" Денис Іванов", – йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що під час фестивалю організатори представлять добірку свіжого кіно Великобританії. Представляють 4 повнометражних картини і 3 спецпроекти.

Фестиваль триватиме до 20 листопада. Завершиться стрічкою "Егоїстичний велетень" (Кліо Барнард), присвяченій Всесвітньому дню дитини.

Джерело: УНН

Читайте також: