fbpx
Шоу-бізнес

Чоловік Ані Лорак побився з її директором

  Чоловік популярної української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу зірвався на директора дружини.

В українському шоу-бізнесі розгорівся справжнісінький скандал – Ані Лорак відтепер не співпрацює зі своїм директором, 38-річним Сергієм Перманом, який пропрацював із зіркою п’ять років. Чоловік їздив на гастролі з Ані, організовував її концерти, зйомки, корпоративи, забезпечував технічну підтримку та комфортні умови під час турів, загалом, був її імпресаріо. І ось з’явилася інформація, що Сергій і Кароліна розійшлися. Що ж стало причиною цього?

Подейкують, що 27 вересня, коли Ані Лорак відзначала своє 35-річчя, в  розпал святкування на очах у всіх запрошених гостей між чоловіком Ані та її директором стався жахливий конфлікт. Як кажуть очевидці, турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу запросив на святкування дня народження Ані своїх друзів і бажав посадити їх за один столик з співаком Григорієм Лепсом і композитором Ігорем Крутим. У цей час підбіг Сергій Перман і обурився, мовляв, не личить звичайним туркам ділити стіл із суперзірками. Далі все було прямо як у кіно – між чоловіками зав’язалася бійка. Сергій Перман, за словами очевидців, тримав удар і стрімко пішов з вечірки, а після звільнився з роботи.

Також є і друга версія події – мовляв, сварка Мурата та Сергія сталася через квитки у VIP-сектор на сольний концерт Ані Лорак, який проходив 19 жовтня у столичному палаці спорту. Суть конфлікту полягала в тому, що Перман, який організував виступ, не захотів давати запрошення партнерам Мурата по туристичному бізнесу. Ані Лорак стала на бік чоловіка, сильно через це постраждавши, адже за тиждень до сольника директор Ані пішов, забравши з собою команду, яка повинна була забезпечувати підтримку шоу: світло, звук, спецефекти, декорації, адміністрування і відеозйомку.

Ані Лорак в одному з інтерв’ю прокоментувала дану ситуацію, сказавши: «Те що він пішов перед сольним концертом і забрав людей, нехай залишається на його совісті. Від мене негативу не дочекаєтеся! Я не ображена на нього за те, що він мало не зірвав виступ. Я маленька дівчинка з інтернату, яка у своєму житті стільки перенесла, що жодна людина не в силах зламати мої плани. Наша співпраця закінчилася за взаємною згодою».

Також кілька слів сказав і сам Перман: « Кароліна на мене ображається за концерт, хоча я від неї пішов з особистих причин. Можна сказати, за станом здоров’я».

За матеріалами: showbiz.delfi.ua

Читайте також: