fbpx
Політика

Українська промисловість може постраждати через укладання Угоди про асоціацію з ЄС

Через укладення Угоди про асоціацію з ЄС постраждає українська промисловість – М. Чечетов

  Умови, які поставила Європа для підписання Угоди ипро Асоціацію, болюче вдарять по українських виробниках і підприємцях. Про це УНН повідомив народний депутат України, перший заступник Голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

 "Президент чітко позначив шлях до євроінтеграції. Але справа в тому, що політично визначений курс, зачіпає перш за все виробників, промисловців. Але ми не повинні будь-якою ціною реалізовувати цей курс. Промисловці переконані, що якщо ми просто будь-якою ціною, як то кажуть повернемося до Росії спиною, до чого нас підштовхують (особливо опозиція – ред.), то це просто згубно для країни. Це означатиме, що половина промисловості завтра зупиниться",- розповів народний депутат.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Політик переконаний, що великі підприємства України постраждають, через перекриття російського ринку.

 "Ці підприємства – це індустріальне серце країни. І воно просто зупиниться. А коли серце зупиняється – людина помирає. Те саме і в країні – якщо індустріальна мережа перестає битися – країна просто помирає. Тому промисловці на зустрічі із М.Азаровим виразили своє занепокоєння, що "будь-якою ціною" і особливо ціною повного розриву відносин із Росією, така інтеграція користі країні не принесе", – додав нардеп.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Джерело: УНН

Читайте також: