fbpx
Футбол

Денисова не викликали в збірну Росії в «виховних цілях»

Головний тренер національної збірної Росії Фабіо Капелло вирішив не викликати в головну команду країни півзахисника столичного «Динамо» Ігоря Денисова. Зокрема, Денисов не братиме участі у найближчих товариських матчах Росії через «виховні цілі» Фабіо Капелло.

Під час одного з недавніх зборів національної збірної Росії з головним тренером і представниками РФС Ігор Денисов нагадав футбольній Росії про преміальні, які виплатили не в повному обсязі гравцям збірної.

Нагадаємо, що преміальні збірники мали отримати за вихід у фінальну частину ЧС-2014.

Такі слова Дениса дуже сильно не сподобалися італійському тренеру. На думку Фабіо Капелло, футболісти національної збірної в першу чергу повинні думати про якість гри, а не про будь-які грошові заохочення за досягнення поставлених цілей.

15 листопада 2013 року національна збірна Росії зіграє з сербами, а 19 листопада 2013 року – зі збірною Південної Кореї. Очікується, що обидва товариські матчі росіян пройдуть в Дубаї. 

Додамо, що 15 та 19 листопада зіграє і збірна України. Однак команді Фоменка належить зустрітися зі збірною Франції в рамках плей-офф ЧС-2014.

За матеріалами: championat.com

Читайте також: