fbpx
Політика

А. Яценюк: Сергія Власенка допитують через приватні справи

С. Власенка допитують через приватні справи – А. Яценюк

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко зараз знаходиться в Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури. Відповідну заяву зробив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, передає кореспондент УНН.

"Я розмовляв з Генпрокурором. Він мені повідомив про ту кримінальну справу, за якою зараз Власенко знаходиться в Головному слідчому управлінні. Через 40 хвилин я буду мати зустріч з начальником Головного слідчого управління ГПУ. Ми повідомили усім західним партнерам про те, що відбувається з С. Власенком. Я сподіваюся, що нам вдасться Сергія витягти", – сказав нардеп.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За його словами, зараз прокурор підтвердив йому, що проводяться слідчі дії щодо кримінальної справи і також він додав, що незабаром йому мають вручити матеріали справи.

"Думаю, що це десятки кримінальних справ за надуманими обставинами, тому він знаходиться в слідчих діях і поки вони не прийняли процесуальне рішення про арешт", – сказав він.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

За словами Яценюка, він дізнався про те, що Власенка затримали після того, як захисник Ю. Тимошенко прислав СМС Олександру Турчинову.

Зараз у ГСУ ГПУ нікого не впускають. Під будівлею зараз знаходяться декілька нардепів, серед яких Геннадій Москаль та інші нардепи "Батьківщини".

Джерело: УНН

Читайте також: