fbpx
Право

Алла Шлапак запропонувала видавати велосипедистам водійські посвідчення

  Сьогодні, 11 листопада, представник КМДА Алла Шлапак заявила, що з метою підвищення безпеки на дорогах України потрібно ввести обов’язкове навчання велосипедистів правилам дорожнього руху. За словами Шлапак, кожен велосипедист повинен мати посвідчення, яке буде аналогічне до водійського посвідчення. Про це представник Київської міської ради заявила в ході Форуму Національного Партнерства, на якому обговорюються теми безпеки дорожнього руху. Відзначимо, що даний форум пройшов сьогодні у столиці.

«На даний момент ми повинні думати не тільки про розширення полотна велосипедних доріжок і популяризацію екологічного виду транспорту, нам також слід працювати над підвищенням культури користування даним транспортним засобом. Особливу увагу варто приділити мегаполісам – Києву, Харкову, Дніпропетровську та іншим великим містам», – прокоментувала ситуацію Алла Шлапак.

Крім цього політик зазначила, що потрібно збільшити розмір штрафу за керування транспортним засобом у нетверезому стані. Також в черговий раз Алла Шлапак звернулася до народних депутатів із закликом внести «енергетики» в список алкогольних напоїв.

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: