fbpx
Політика

Після обговорення законопроекту про лікування засуджених за кордоном Богословська пообіцяла ініціювати збір коштів на пам’ятник Коксу і Квасневському

Робоча група узгодила принципи законопроекту про лікування засуджених за кордоном

Робоча група узгодила принципи законопроекту про можливість лікування за кордоном осіб, засуджених до позбавлення волі. Рішення було прийнято консенсусом на засіданні групи, передає кореспондент УНН.

Члени групи погодилися, що на період лікування термін покарання повинен бути відстрочений. Також погоджено, що лікуватися за кордоном не повинні особи, засуджені за тяжкі злочини, пов’язані з насильством. При цьому рішення про лікування за кордоном має приймати суд.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Опозиційна частина робочої групи пообіцяла підготувати свої пропозиції до законопроекту. Робоча група також прийняла рішення взяти в роботу чотири законопроекти, а також законопроект опозиції, який сьогодні голова комітету з питань законодавчого забезпечення в правоохоронній діяльності А. Кожем’якін передав голові робочої групи.

Під час засідання робочої групи регіонали традиційно звинувачували опозицію в небажанні звільняти Ю. Тимошенко. "Шановні журналісти, тепер ви бачите, як вони (опозиція – ред.) хочуть звільнити Тимошенко", – заявила нардеп Інна Богословська. При цьому вона пообіцяла ініціювати збір коштів на встановлення пам’ятника Коксу і Квасневському у разі, якщо Угода про асоціацію з Євросоюзом буде підписана.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Джерело: УНН

Читайте також: