fbpx
Політика

Віктор Янукович привітав президента Польщі з Днем незалежності

Україна вдячна Польщі та її президентові за підтримку на євроінтеграційному шляху – президент України

 Президент України Віктор Янукович у привітанні президенту Республіки Польща Броніславу Коморовському з нагоди Дня незалежності Республіки Польща відзначив, що Україна вдячна Польщі та особисто її президентові "за активну допомогу у втіленні важливих реформ в Україні і послідовну підтримку нашої країни на євроінтеграційному шляху", повідомляє УНН з посиланням на прес-службу президента.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За словами В. Януковича, сьогодні Польща може пишатися ефективними економічними та суспільно-політичними перетвореннями і стабільним розвитком держави.

"Ми вдячні Польщі і Вам особисто, шановний пане Президенте, за активну допомогу у втіленні важливих реформ в Україні і послідовну підтримку нашої країни на євроінтеграційному шляху", – йдеться в привітанні.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

"Переконаний, що подальше наближення України до ЄС буде служити всебічному поглибленню українсько-польських відносин", – додав В. Янукович.

Джерело: УНН

Читайте також: