fbpx
Політика

Україна стає більш міцною – В. Янукович

В. Янукович вважає, що Україна стає більш міцною

Україна стає більш міцною і об’єднаною і здатна відстоювати свої національні інтереси – підкреслив президент Віктор Янукович, передає УНН з посиланням на прес-службу глави держави.

"Ми, зрештою, всім говоримо, що ми – суверенна держава, незалежна, що у нас є наші національні інтереси, і ми їх будемо відстоювати. Ми сьогодні займаємо практично з будь-якого питання дуже принципову позицію з будь-якими нашими партнерами. Це відчуття того, що країна стає більш міцною, що країна стає більш об’єднаною, воно існує", – сказав глава держави під час зустрічі з діячами культури і мистецтв.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

За його словами, Україна все більше заслуговує визнання у світі.

"Взяти спорт, взяти мистецтво, взяти економіку – нас почали в світі визнавати, з нами почали рахуватися", – підкреслив Віктор Янукович.

Як зазначив глава держави, в Україні поступово відходять у минуле політичний популізм і корупція в політиці.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

"У політиці повинні бути відповідальні люди… Не артистизм повинен бути в політиці, а відповідальність, не брехня – а правда, правильний підхід. Це потрібно сьогодні країні і людям ", – сказав Віктор Янукович, додавши, що країна йде шляхом реформ заради того, щоб ставати сучасною конкурентоспроможною державою.

Джерело: УНН

Читайте також: